Olav Mikkelborg kjører Maid For Tag i finalen

17.08.2009
Artikkelbilde
Olav Mikkelborg skal kuske Maid For Tag i Breeders Crown finalen for hopper. Oppasser Camilla Hansen har ahtt ansvaret for Maid For Tag i USA.

Maid For Tag leverte et kjempeløp i kvalifiseringen til Breeder's Crown for hopper. Hoppa vant lekende lett på fantastiske 1.09,5a. I finalen får hun Olav Mikkelborg.
- Jeg gleder meg voldsomt til å kjøre Maid For Tag igjen. Løpet i helga var bare helt rått, sier en imponert Olav Mikkelborg.

- Det var mye rot før kvalifiseringen til Breeders Crown for hopper. Kusken dukket ikke opp og dermed måtte vi finne en ny kusk. Det ble til slutt Yannick Gingras som fikk oppdraget. Han kjørte et perfekt løp med Maid For Tag. Han styrte hoppa rett til tet, for så å slippe føringen. Hun travet som tredjehest på stripe, før hun angrep igjen i den siste svingen. På oppløpet danset hun ifra de andre. Jeg regnet faktisk med at Maid For Tag kunne under 1.10 på Meadowlands. Spesielt når vi kunne kjøre uten sko. Det blir skoløst i finalen også. Det skal bli utrolig artig å kjøre løp på The Meadowlands. Spesielt når man har en så god hest som Maid For Tag. Jeg reiser til USA fredag morgen, sier Olav Mikkelborg.

Finalen kjøres førstkommende lørdag. Førstepremien i løpet er på 125.000 dollarl.ø