Årets begivenhet i Bodø – Propaganda V5 løp

13.08.2009
Artikkelbilde
Bildet viser oppløpskamp mellom Soløy Bruse - Leif Taknes og Polar Front- Ole Johnsen fra Totoløp på Bodø Travbane i 2005. Polar Front vant på tiden 26.4.

Søndag 16. august er det klart for årets høydepunkt på Bodø Travbane på Bestemorenga. Da arrangeres årets eneste totalisatorarrangement med 8 spilleløp. Det skal arrangeres Nordnorsken – (NNM) for ponni samt 8 totalisatorløp hvorav løp 2-6 inngår i V5 veddemålet.

Høydepunktet i år blir Kjell Carlsens Æresløp hvor 15 kaldblodshester skal kjempe om 20 000 kroner i førstepremie og Bodø Grand Prix for varmblodsklassen.
Vi har store forventninger til Bodøhesten, som eies av Morten Carlsen og Helle Torrisen,  FACE THE ENEMY – han er for tiden kongen av Nord-Norge og Norges mestseirende varmblodshest, med fantastiske 9 førsteplasser på 15 starter i år og hele 315 000 innkjørt. Face The Enemy starter i Bodø Grand Prix. Det er faktisk første gang han starter i Bodø, han har 20 meter tillegg og 1 spor. Det blir veldig spennende å se om han kan ta sin tiende årsseier på hjemmebane.  Skal, på papiret, kunne ta seg av dette løpet.
Det er svært gledelig at det er fulle V5 felt og flere av Norges kjente travkusker kommer – Cato Antonsen, Kai Johansen, Hans Christian Holm, Ole Johnsen og Arild Berås har meldt sin ankomst. I forbindelse med arrangementet får vi også besøk av Styreleder i Det Norske Travselskap Nils Dagestad. Han ønsker å bli bedre kjent med Travlaget og travmiljøet i Bodø. Hele 110 hester kommer til start – tilreisende strømmer til fra hele Nord-Norge, Nord-Sverige og Finland.
Morten Carlsen og Gry Kanstad er våre lokale profesjonelle trenere, Morten er ofte på seremoni plass som vinner i Harstad og Gry vant nettopp NM tittelen for kvinnelige kusker. Vi har tro på at de ikke gir ved dørene og gir gjestekuskene sørfra knallhard konkurranse.

Vi gleder oss til å være vertskap og håper på godt spill mot L4 (Bodø) på søndag. OBS – V5’en starter allerede 17.10. Løpene overføres på Rikstoto Direkte.

Hilsen styret i Bodø Travlag