Trav og Mounted Games på Kulmoen.

10.10.2008
Artikkelbilde
Fra v. Randi Ødegård Tveter, Nes Travselskap, Laila T. Akselsen, Tor Arne Akselsen, Karoline Kjuus, Cathrine Kolstad og Kjersti Snooen fra Mounted Games Norge, Tom Egil Kaspersen og Emilie Myklebust fra Nes Travselskap.

Styret i Nes Travselskap tar oppfordringen til flerbruk av Kulmoen Travbane på alvor, og har i sommer inngått samarbeid med Mounted Games Norge om bruk av anlegget.

Mounted Games Norge har i sommer arrangert treninger og ikke minst NM for enkelt utøvere og lag på Kulmoen.
- Det er stor travaktivitet på Kulmoen, men indre bane blir lite brukt, og da er det fint at Mounted Games rytterne kan komme hit å bruke anlegget vårt – sier leder i Nes Travselskap Tom Egil Kaspersen.

Kaspersen kan også fortelle at klubben nå er i gang med å bygge nytt kjøkken med toalettanlegg til klubbhuset, så når det er ferdig vil forholdene bli enda bedre for større arrangementer.
Laila T. og Tor Arne Akselsen, fra Mounted Games Norge kan fortelle at de ikke er bortskjemt med anlegg for Mounted Games i Norge, og skryter av anlegget på Kulmoen. Indre banen på Kulmoen er helt utmerket for våre aktiviteter og arrangementer. Akselsen og Kaspersen er enige om at samarbeidet i sommer har vært positivt for begge parter, og at de begge ønsker å utvikle samarbeidet videre. Kaspersen legger til at mange av oss travfrelste i travlaget har fulgt konkurransene og blitt mektig imponert over de ferdighetene Mounted Games rytterne har.

Hva er Mounted Games. Trykk her