Se film fra Ponnidagen på Biri Travbane

29.10.2008
Artikkelbilde

Det ble laget en film fra Ponnidagen på Biri Travbane den 5. oktober. Dette arrangementet samlet ca. 100 unger med foresatte. Denne filmen kan man nå se på www.travsport.no

Det var lokallagene Biri og Snertingdal Travlag, Gjøvik Travselskap, Eina Travlag, Toten Travselskap, Viken Travselskap og Vestopplandenes Travselskap, som hadde hovedansvaret for familiedagen. De fikk meget god hjelp fra Biri Travbane og ponnigruppene fra Oppland og Hedmark.

- Dette var et samarbeidsprosjekt. Totalt var det ca. 20 dugnadsfolk og ca. 30 ponniekvipasjer som gjorde dette arrangementet til en meget vellykket dag for barna. Barna storkoste seg med kjøring, ridning og stell av ponniene. Når køene ble for lange på de forskjellige aktivitetene stod selveste Atom Vinter klar for en kjøretur. Familedagen ble avsluttet med utdeling av diplomer og gjennomføring av 5 ponniløp (to monté, to trav og ett galoppløp) med fine premier til alle deltakerne. Det var tydelig folk koste seg, for de ville nesten ikke hjem. sier Tommy Karlsson fra Vestopplandenes Travselskap.

- Pengene til dette arrangementet har vi tjent på forskjellige aktiviteter for Gjøvik Marken de siste årene. Vi har hatt en stand med både spill og hesterelaterte aktiviteter. På lørdag og søndagkveld har vi hatt ansvaret for en times hesteshow. De pengene vi tjente på dette arrangementet ville vi bruke på rekruttering. Derfor ble denne ponnidagen en realitet. Vi noterte også navn og telefonnummer til alle barna. Vi har planer om å invitere disse til en ponniskole senere, sier Tommy Karlsson.

Se filmen her