Megaman Neo vant Karsten Buer's Æresløp

04.10.2008
Artikkelbilde
Megaman Neo,Lars Anvar Kolle, oppasser og eier.

Megaman Neovant vant i dag Karsten Buers æresløp sammen med Lars Anvar Kolle.Hesten var tilbake i vinnersirkelen. Hesten Jan-Erik Andresen fra Kolbotn tok sin første seier på lenge..

 

Megaman Neo har trøblet med travet og det har endt med galopp. I år har stortalentet slitt med skader, men nå virker han endelig på vei tilbake i det gode selskap. På Bjerke i dag utklasset han eliten på hjemmebane, tross voldsom kjøring på startsiden.

Luftig åpning
Lars Anvar Kolle var fast bestemt om å sitte foran fra sitt førstespor, men til tet ville også Hans Christian Holm bak Kings Sugarboy. Den første halve runden gikk unna i 1.08-fart, før Holm fikk overta fra Megaman Neo. Kolle var likevel fast bestemt på å sitte foran, og rundet rundt Kings Sugarboy direkte. Vel der framme, etter 700 meter, fikk han endelig dempe tempoet. Selv om tempoet ble dempet var det ingen av motbudene som følte seg fristet til å angripe. Inn mot den siste svingen økte Kolle på farten og fikk straks en luke, men Megaman Neo bare toppet i ørene rundt svingen. Midt på oppløpet buttet det litt, men Megaman var aldri truet. Vi er glad for å se stortalentet tilbake i fin forfatning. Trener Trond Anderssen har gjort en god jobb, og Lars Anvar Kolle løste floken fra sulkyen. Kolle som tok sitt først napp i Karsten Buers vandrepokal.

Vinnertiden ble 1.14,7a/2100 meter og belønningen var 100 000 kroner. Auro News på 2. plass, og Cromwell på tredjeplass.

Resultatlistene fra dagens løp...