Vestfold Travforbund ønsker å utvikle Grand Prix arrangementet

27.11.2008
Artikkelbilde

Vestfold Travforbund har et sterkt ønske om å videreutvikle Grand-Prix arrangementet på Jarlsberg Travbane. I et møte med representanter fra lokallag, forbund og Jarlsberg Travbane A/S ble det vedtatt å arbeide videre med å arrangere auksjon på fredagskvelden i Grand Prix uka.

- Vi ser for oss en auksjon for 2. åringer og en mix auksjon. Vi mener det er et marked for dette. Spesielt for å nå nye kjøpere. Her kan vi presentere hester som både er lovende og klare for start. Med andre ord vil det ikke være langt fram for å få en starthest for den nye eieren. Denne auksjonen skal ikke være en konkurrent til Derbyauksjonen. Vi skal spille på lag med alle involverte parter, sier Petter Glittum, nestleder i Vestfold Travforbund.
- Vestfold Travforbund tror det hadde vært riktig å starte kjøringen på fredag på ettermiddagen med påfølgende auksjon. Etter auksjonen ser vi for oss en sosial sammenkomst med god mat og levende musikk, sier Petter Glittum.


Det ble også vedtatt å gå videre med planene om å etablere Jarlsberg Event. Det blir et nytt møte den 12. januar hvor det skal nedsettes ei arbeidsgruppe.


- Jarlsberg Grand Prix arrangementet er veldig bra, men vi mener det kan videreutvikles enda mer. Vi må utnytte det potensialet dette arrangementet har. Tross alt møtes alle travinteresserte fra hele landet denne uka på Jarlsberg. Vestfold Travforbund mener det vil være svært viktig å få på plass Jarlsberg Event. Det at vi hele tiden kan tenke nytt og videreutvikling er både sunt og nødvendig, sier Petter Glittum.