Biri inviterer til fest!

25.07.2008
Artikkelbilde

Biri Travbane inviterer til fest. Fire løpsdager på fem dager skal arrangeres på banen ved Mjøsa's bredder. Lørdag kveld byr de opp til dans med "Dænsebændet".

Festen starter fredag med ti løp og Dobbel V5. Lørdag er det V75, med NM for varmblodshester som det store løpet. Søndag er det Biri Oppdretningsløp og Prinsesse Märtha Louises Pokalløp. Her møtes de beste norskfødte tre-åringene til dyst. Etter kvalifiseringene å bedømme, ligger det an til noen fantastisk spennende oppgjør. NM for varmblodshopper står også på programmet.

- Jeg gleder meg som en unge til denne helgen. Jeg er også veldig spent på hvem som vinner Biri All-Round i kveld. De samme hestene deltar både i travritt og vanlig travløp. Hvis en hest vinner begge løpene, er premien på hele 120.000 kroner, sier sportssjef, Romund Østbø.
- Vi forventer storinnrykk denne helgen. Det er bare å ta med campingvogn og telt. Vi har plass til alle sammen. Været er fantastisk og badetempraturen i Mjøsa er på ca. 20 grader. Jeg kan garantere at det blir topp travsport på Biri Travbane denne helgen, sier Romund Østbø.