Orkdalsmessa ble en gedigen suksess

04.12.2008
Artikkelbilde

Orkdalsmessa ble en gedigen suksess med over 5000 besøkende. Hest og travsport var hovedtema på messa. Det ble utstilt masse pokaler, sulkyer og andre hesterealiterte gjenstander. Det var også en seanse hvor noen av de beste hestene i Trøndelag ble vist på storskjerm.

- Vi hadde pokalutstilling til en verdi av ca. 3 miilioner kroner. Blant pokalene var 3 Jacob Meyer, 4 Kongepokaler, 4 Trøndelagspokaler, 4 Derbypokaler, Østfoldpokal, 1 Kaldblodslandskamp, 2 Jacob Meland, 2 Kronprins Harald og mye mere. Alt stilt ut i stilige glassmontere og godt merket. Vi fikk veldig god tilbakemelding, sier Frank Westberg, styremedlem i Sør-Trøndelag/Møre Travforbund med ansvar for Orkdalregionen.
- Vi hadde også en mengde historisk bilder og filmer som surret og gikk kontinuerlig. Mix kiosken på Orkanger stilte opp med online terminal. Det ble bra med spill særlig på lørdag. V75 løpene ble sendt på storskjerm i hallen. Distriksavisa Sør-Ttrøndelag laget et skikkeli billedgalleri for oss. Det var 14 m langt og 2 m bredt med gamle og nye bilder, sier Westberg

Stor interesse
- Så var det kanskje det beste med hel seansen. Det var satt sammen et panel med blandt annet Bjørn Garberg, Noralf Brækken, Atle Solhus, Jarle Morten Sørmo, Øystein Mælen, Frank Westberg og Per Garberg. Interjuvene ble gjordt av Anders Morken og vi viste klipp av løp med Tamin Sandy, Shan Rags, Tyll Jahn, Viljesterk, Alm Svarten, Prins Juventus, Tufflan og Clerk Megistrate.
Hele seansen varte i 2,5 time og ble veldig godt mottatt av et stort publikum.
Jeg tror vi gjorde god PR for travsporten denne helga, avslutter Frank Westberg.