Lucky Buck flyttes til Frankrike

12.12.2008
Artikkelbilde
Lucky Buck forlater Norge etter løpet på Forus Travbane lørdag 13. desember

Tor Birger Krageboen har bestemt seg for å sette Lucky Buck i trening til Ulf Nordin i Frankrike. Hesten forlater Norge etter løpet på Forus lørdag.
- Jan Kristian Waaler mener Lucky Buck vil passe perfekt i Frankrike. Derfor valgte jeg Ulf Nordin, sier Krageboen.

- Jeg har vært i tvil om hvem som skal trene Lucky Buck. Jan Kristian Waaler har rådet meg til å sende hesten til Frankrike. Han mener det er rett land for å utvikle Lucky Buck ytterligere. Jeg mener også at det beste for Lucky Buck er å bli trent på fint underlag i vinter. Ulf Nordin er en kjent trener, pluss at det ikke blir noen problemer med språket. Jeg håper og tror Lucky Buck vil gi meg noen  positive og gode opplevelser i tida som kommer. Det er på grunn av opplevelsene at jeg kjøpte Lucky Buck, sier Tor Birger Krageboen.

- Ulf Nordin var også veldig positiv til å få Lucky Buck i trening. Han gledet seg til å få inn hesten på stallen. Meningen er er at Lucky Buck skal starte på Vincennes neste søndag. Det er imidlertid ikke meningen at Lucky Buck skal gå mest mulig løp i vinter. Det viktigste er at han skal få en god treningsperiode. Jeg håper Lucky Buck kommer til start både på Bjerke og Solvalla i mai. Det har jeg gitt utrykk for til Ulf Nordin. Det blir nok noen turer til Frankrike på meg i vinter. Jeg reiser imidlertid til syden neste lørdag, så det første løpet i Frankrike får jeg ikke sett, avslutter Tor Birger Krageboen til travsport.no.