God Jul og Godt Nytt År!

23.12.2008
Artikkelbilde

2008 har bydd på store utfordringer for Det Norske Travselskap som organisasjon.  Heldigvis er det langt mellom hver gang det innkalles til ekstraordinær generalforsamling. 

Det nye styret og administrasjonen har imidlertid brettet opp ermene- og har som mål å gjøre DNT til en bedre og mer effektiv serviceorganisasjon, til det beste for medlemmene.

Spørsmålet om statsmyndighetenes anerkjennelse av trav og avl som normal næring når det gjelder skatter og avgifter er stadig uløst. Seriøse samtaler føres. Saken vil ha topp prioritet i DNT – inntil spørsmålet er løst på en for sporten akseptabel måte.

En annen viktig sak for sporten er arbeidet med en ny strategiplan for sporten -en femårsplan - frem til år 2015. Fire arbeidsgrupper er i gang.  Det er grunn til å forvente seg en del spennende og fruktbare løsninger.

Hest som skolefag er godt i gang, noe som også avspeiler seg så smått på våre internettsider. Flere skoler er interesserte. Vi er litt stolte og glade over prosjektet på Melsom skole utenfor Larvik.

Travselskapet er i gang med noe vi enkelt kan kalle organisasjonsutvikling, noe som er en positiv utfordring. Vi tenker her særlig på å få til en voksende rekruttering til travlagene. Medspiller her er leder i Norges Røde Kors, Svein Mollekleiv.

Et ikke ubetydelig arbeide ligger foran oss når det gjelder to store oppgaver  i 2009. Vi tenker på at Norge skal arrangere VM for travkusker, samt at DNT skal være vertskap for travsportens verdenskonferanse. Begge delene er store arrangementer. Vi har klart det før og satser på å klare det igjen. Året 2009 blir et hektisk år for norsk travsport!

Det Norske Travselskap ønsker alle norske travvenner det beste for Julen og Det Nye År!