Vellykket kjøring på Kala Travpark

13.08.2008
Artikkelbilde

Publikum koste seg på Kala Travpark i går tirsdag. Til tross for noe dårlig vær koste de ca. 1500 tilskuerne seg med spennende travløp og andre famileaktiviteter.

Det er travlagene Fredrikshald og Omegn travlag, Råde og Onsøy Travselskap, Skjeberg & Berg Travselskap, Sarpsborg & Omegn Travselskap, Rokke Travselskap, Fredrikstad og Omegn Travselskap,  og Moss Fogderis Travselskap, som har samarbeidet om denne totokjøringen. Momarken Travbane var teknisk arrangør av stevnet. Dugnadsgjengen har jobbet meget bra og et tilskuerantall på ca. 1500 er meget bra på en tirsdagskveld.

Det var mange nye ansikter på Kala og disse fikk nyttig informasjon av spillveilederne som hadde stand midt i blant publikum. Dette slo positivt ut, og de hadde mer enn nok å gjøre.

Arrangørene hadde lagt opp til en familekveld med ponniridning for barna. Det ble kjørt et eget ponniløp, som Karoline Lund Solberg vant. Det var også et showløp hvor ponnikusker kjørte mot de etablerte kuskene. Magnus Teien Gundersen vant løpet, mens hans far Geir V. Gundersen havnet nest sist.
- Dette nederlaget vil jeg høre ei stund. Det var imidlertid et artig tiltak. Jeg synes Kala hadde gjort en fantastisk jobb, sier Geir V. Gundersen.