Tommy Fløysand Norgesmester

Skrevet av Henning Døvle, Tønsberg Blad,  26.05.2015
Artikkelbilde
Tommy Fløysand Norgesmester

Tommy Fløysand (36) gikk lørdag kveld til topps i NM for amatørkusker. Mesterskapet ble arrangert på travbanen i Harstad, etter at V75-løpene på Fløysands hjemmebane Jarlsberg var unnagjort.

HARSTAD: Fløysand tok sitt første banechampionat som amatør på Jarlsberg i fjor. Således er det ikke mulig at det kan klaffe bedre, ettersom eksbergenseren, som en åtteårs periode holdt til i Fauske, altså gikk rett til topps i amatør-NM på første forsøk.

Etter en treg innledning på mesterskapet satte Fløysand motstanderne på plass da han avsluttet med to strake triumfer bak hestene Polar Northug og Take Off Sound.

Ekstra moro for familien i Stokke var det at deres egen traver TM First on Photo på Jarlsberg samme dag kapret en flott tredjeplass fra et vrient startspor. Hesten spurtet for øvrig som en vind for Silje Kristin Eilertsen.

– Det så veldig mørkt ut for mitt vedkommende etter de to frøste løpene, men så løsnet det jo med to flotte triumfer. Spesielt artig var det å vinne med Polar Northug ettersom jeg kjenner eieren fra mine  år i Fauske, sier Tommy Fløysand til Tønsbergs Blad.