Stokke på toppen

Skrevet av Tom Andersen,  11.06.2013
Artikkelbilde
Vidar Hop og hans gode samarbeidspartner, Jan Kristian Waaler. Foto: Hesteguiden.com

For et fantastisk sportslig år for Stokkes tobente og firbente!

Vidar Hop var i fødebyen, Bergen, i helgen og og etter lørdagens kjøring er det Vidar Hop som har kjørt inn mest penger i Norge gjennom alle tider. Per idag har Vidar kjørt inn hele kr. 166.120.339,- på sine 33.638 starter. - det betyr et gjennomsnitt på kr. 4.938 kroner per start.

Vidar Hop topper også kuskestatistikken for 2013 med 105 seiere og Stokkes Eirik Høitomt følger rett etter med sine 101 seiere. Landschampionstriden 2013 vil bli et spennende oppgjør mellom disse to.

I monte er Stokkes Siv Emilie Løvvold helt overlegen og alt tyder på at hun gjentar fjorårets bragd og blir landschampion også i 2013.

Amatøren Tommy Fløysand vant dobbeltseier med egentrente familiehester hester på Sørlandet på søndag. Treårige H.M. Streif er et flott talent!

Trener Geir Flåten vant også med den treårige folkehesten, Briljant, i går. Mange eiere kunne juble for folkehestens første seier - flere følger.

En av fjorårets store suksesshester, Remee La Marc, har fulgt flott opp med fire seiere og kr. 297.000,- innkjørt for trener Lars Magne Søvik. Også fjorårets "Årets hest" i Stokke har etablert seg i toppen av den norske eliten med sine tre seiere, deltakelse i Oslo Grand Prix og hele kr. 227.000,- innkjørt.