Jubelhelgen

16.09.2013
Artikkelbilde
Papagayo E. Kusk Vidar Hop. Eier Tom Andersen og Claes Sjölin Foto: hesteguiden.com

Klasseløpshelgen ble en jubelhelg for flere fra vår forening, Vidar Hop sto fram som den beste kusken med sine tre klassiske seiere. Papagayo E. vant Norsk Travkriterium for varmblodshester. Eirik Høitomt vant hoppekriteriet for kaldblodshester.

Vidar Hop vant derby for kaldblodshester, kriteriet for varmblodshester og hoppederby for kaldblodshester. Totalt ble det kr. 1.921.000,- innkjørt for Vidar Hop på søndag- en fantastisk sterk prestasjon!!

Etter å ha vært med i tre lunchløp så ble det kriteriekvalifiseringseier og en meget sterk finaleseier fra dødens for Papagayo E. eid av Tom Andersen og Claes Sjölin. Oppretter Egil Stensrud. Finaleseieren var verdt kr. 750.000,-

Eirik Høitomt vant hoppekriteriet for kaldblodshester etter mesterlig kusking med Åsrud Vilja. Remee La Marc, kusk Vidar Hop og trener Lars Magne Søvik, vant sin sin tredje strake divisjonsfinale på lørdag etter tet fra start til mål i sølvdivisjonsfinalen. For en vinnerskalle!

NRK sendingen fra søndagens klasseløp kan du se her

 Trav24.no oppsummerte klasseløpshelgen slik-trykk her

Vi sakser følgende fra trav24.no sin oppsummering:

"Papagayo E.: Kanskje den mest komplette vinneren denne dagen. Vi skrev det etter kvalifiseringen og fikk rett. For et oppsyn, for en teknikk, for en kapasitet og for en vinnerskalle. Coktail Jet-sønnen har bare startet fem ganger. En all-round type som orker litt.

Vidar Hop: Hva skal man si? Har snart flere klassiske triumfer enn alle han kjører mot i finalene til sammen. I går var han god, hadde tur og viste klasse. Er så konsentrert og pålest disse dagene at det er imponerende. Kuskingen bak Papagayo E. var en leksjon i hvordan en sann storløpsmester kjører. At han bare er 54 år og sitter med den CV`en er rått, rett og slett!"