Jarlsberg Grand Prix 2014

Skrevet av Redaktøren,  14.07.2014
Artikkelbilde
Fra venstre: Stokke og omegn Travforenings Æresmedlemmer Jan Løvvold, Lille Hop, Frank Skarsholt, Egil Johansen og Nuste Enger. Deretter er Stokkes medlemmer i styret på Jarlsberg Travbane, Walther Brynhildsen og Trond Øen

Femdagers travfest med fantastiske sportslige prestasjoner på Jarlsberg er over. Hovedløpet på søndag, Ulf Thoresens Minneløp (UTM) , ble vunnet av Fire To The Rain, kjørt av Ulf Olson. Stokke og omegn Travforening sponser som alltid UTM med ministatuen i bronse av Ulf Thoresen.Tradisjonen tro så var det våre Æresmedlemmer som delte ut den gjeve premien til eieren til vinneren.

Hele 70% av alle hestene som startet satte ny rekord - Banemester Jørn Eilertsen hadde gjort en kjempejobb og satt banen i perfekt stand.

B.B.S. Sugarlight og Support Vacation utkjempet en fantastisk duell i Anders Jahres pokalløp og førstnevnte gikk til slutt seirende ut av en duell vi ikke vil glemme.

På fredag vant Stokkehesten, Papagayo E., både kvalifisering og finale i Champion Jarlsberg Grand Prix. Finalen ble vunnet på en overbevisende måte på ny norgesrekord 11.0. Papagayo E. trenes av Jan Kristian Waaler, kusk er Vidar Hop, eiere er Tom Andersen og Claes Sjölin og oppdretter er Egil Stensrud.

Løpene til Papagayo E. kan sees ved trykke her.

Her kan du lese hva pressen skriver om JGP og Papagayo E.

JGP 2014 - Tønsberg Blad: Super Waaler slår alle rekorder

JGP 2014 - TGN:Norsk rekord

JGP 2014 - Rikstoto: Papagayo klin overlegen

JGP 2014 - Trav24: Papagayo E. helt utruet på 11.0

JGP 2014 - TGN Papagayo E, selvfølgelig