Finaleseier til Remee La Marc

25.03.2013
Artikkelbilde
Remee La Marc, Vidar Hop og Lars Magne Søvik etter kvalifiseringsseieren på Jarlsberg i januar. Foto hesteguiden.com

Suksessen fortsetter for Remee La Marc! Etter å vunnet et kvalifiseringsløp på Jarlsberg 5. januar fikk hesten løpspause fram til finalen på Bjerke. Stall Søvik presenterte en godt forberedt Remee La Marc  og seieren verdt kr. 100.000,- var sikker. Vi sakser fra rikstoto.no:

Ingen kunne tukte 5 Remee La Marc som blåste rett til tet i V75-7. Favoritten hadde god kontroll hele veien og vant lett:
- Det klaffet perfekt, for hesten var veldig god. Preben Søvik ringte meg en kveld og sa at hesten var til salgs, men jeg fikk to minutter å bestemme meg på, så det var et brått kjøp. Andelslaget har aldri angret, for hesten var veldig god, sa en glad Lars Magne Søvik.
- Lars Magne Søvik har æren for denne hesten. Det er brukt god tid mellom løpene, og det tror jeg er helt riktig. Han er veldig god fra start, og han er ikke så verst på slutten, heller, smilte Vidar Hop etter å ha sendt 5 Remee La Marc inn til sikker seier. Remee La Marc vant på 1.14,6a/2100 meter. I V75 var vinneren favoritt. Eier av den flotte vinneren er Stall La Marc.