Premiekjøring-Generalforsamling-Årsfest

Skrevet av Frank,  24.01.2011
Nok en stor dag i travets tegn er over.

Lørdag 22 januar avholdt vi Premiekjøring på Jarlsberg med flotte 75 hester til start. Kjøringen ble flott og masse fine prstasjoner i banen. Resultatliste ligger under Premiekjøring:

Kl. 18.00 var det dags for den 101 generalforamling i Stokke og omegns Travforenings historie. 2 flotte styremedlemmer i foreningen hadde frasagt seg gjenvalg, Nuste Enger og Egil Johansen etter mange, mange år i styret, komiteer osv. Vi takker dere veldig mye for en storartet jobb i mange år.

Samtidig ønsker vi våre nye styremedlemmer Tom Andersen og Elsie Hafskjold velkommen til styret. I tilleg ønsker vi Elin Brekke, Janne Radh og Erik Bjørnstad velkommen som varamedlemmer i foreningen.

Så var det klart for årsfetsen og 155 festestemte medlemmer benket seg sammen i Kafen i 1 etg på travbane til nydelig julemat og nogot attåt. Underveis ble noem hedret for at de eide de raskeste 3 og 4 åringene i foreningen og de fikk biilde og dekken. Så ble Årets hest utdelt og det var H.M. Monocerus som eies av Geir Nordbotten som ble årets hest 2010. Vi gratulrer så mye. Så var det dans og masse prating inn i de små timer.

Takk til alle som bidro på en eller annen måte til å lage dagen til en flott Stokke og omegns Travfornings dag.