Ekstra ordinær generalforsamling

11.09.2019

MEDLEMSINFORMASJON 

Litt informasjon til våre medlemmer etter bytte av deler av styret i VT, i sommer som det både ble skrevet og sagt en del om i media.Det hele startet i juni hvor det ble levert inn forslag på Gunnar Flåten fra 5 av 8 travlag,som falt styret og stell på jarlsberg tungt for brystet fra da av ble lagledere jobbet i mot ,og det ble gjort og sagt en del usaklige og kritiske ting som ikke gjordet seg på trykk.Når vår medbestemmelses rett ble så satt til siden og sterkt truet var det ikke noen vei tilbake,det ble ekstra generalforsamling på jarlsberg som alle nå kjenner resultatet av. Etter dette er det bare og brette opp skjorte armene og jobbe for positivitet i sporten som vi alle er glad i.

 

Stokkedagen nærmer seg med stormskritt fredag  1 November er det i år.Sist år var det en stor sucse med nærmere 240 mennesker til stede vi håper og tror på gjentakelse i år.

På grunn av 2018ns økonomiske resultat så må vi strupe litt i premiene på kjøringa i år . Påmelding til stokkedagen kommer vi tilbake til.

 

Grasrotandelen er nå i boks noe som vi håper så mange som mulig kan begynne .Ta bare med org nr som for Stokke sin del er 983 605 885 altså org nr i tippekiosken og resten tar de der.

  

Fra Styret i Stokke og omegn travforening