Gardens Melody mistet en tom.

Skrevet av Frank,  10.01.2010
Artikkelbilde
Gardens Melody her med Tom E.Solberg. Foto:Hesteguiden.com
Rett etter start i dagens 8 løp røk venstre tommen for Eirik Høitomt
som kjørte Odd Einar Nyvolls Gardens Melody Tommen røk/eller datt ut av festet og Gardens Melody feilet og Eirik fikk varslet de andre i feltet om problemet og løpet ble raskt innringt.

De andre fikk gjort fritt fram for Eirik og Gardens Melody, så Eirik kjørte med høyretommen og holdt seg fast i venstre stangen.

Gardens Melody travet en 7-8 runder før de fikk stoppet og alt endte bra. Gardens Melody ble strøket.

Av Stokkehestene denne dagen fikk Nyvolls Chambermaid med Arild Berås i setet en 4 plass og 3000 kroner.

Nyvolls Mermaid's Magic var favoritt i dette løpet, men hesten ble tidlig tatt fram til dødens, men det var ingen plass for hesten og ble til slutt nr 5 med 2500 kroner som belønning.

X.O. Hornline tilhørende Janne Rahd og Nyvolls Magic Carpet Ride var ute i samme løp. X.O Hornline fikk 5 par utvendig fra start med Magic Carper Ride bak seg

. Ca. 500 igjen satte Marius Høitomt fart på X.O Hornline og de var helt framme da hesten galopperte og de fikk ikke premie.

Kristine Kvasnes med Magic Carper Ride spurtet flott på oppløpet og sikret seg en flott 3 plass og 4000 kr, Nyvoll hadde også med Yunin Boko, fikk 3 innvendig fra start, fikk åpning i siste sving og klarte 5 plass og 2000 kr.