Stor dag for Føynland(s) Pål

Skrevet av Frank,  24.02.2010
Artikkelbilde
Føynland Kongen og Vidar Hop. Foto:Hesteguiden.com
Pål Kristiansen hadde en kjempedag på Bjerke ikveld etter dramatikk.
Det begynte med seier for Trude Hems Føynlands Donna som ikke har vunnet løp siden desember 2007. Pål er oppdretter og Kjell Teigen trener hesten som Trude Hem eier. Flott løp og 20000,- innkjørt.

Så begynte dramatikken i 8 løp hvor det gjensto 500 m og løpet ble innringt da Tangen Best slo og Åsbjørn Tengsareid kastet seg av sylkyen.

Problemet var at ingen hørte at løpet ble innringt og det kjørt dønn til mål og der var Thor Borg vinner med svenskeide Linnpilen, Eivind Gravdal 2 med Stiv Kuling og Vidar Hop 3 med Pål sin Føynland Kongen.

Mange vil her si at dommerkomiteen på Bjerke ikke vurderte situasjonen godt nok når de ringte inn løpet, men det ble gjort og dermed omløp etter 10 løp.

Eivind og Stiv Kuling valgte å stryke da hesten hadde gått fint og brukt masse krefter. Vidar og Pål valgte å kjøre og angrer sikkert ikke på det og Føynland Kongen vant lett omløpet og skaffet Pål nye 75000,- Topp prestasjon av Føynland Kongen og vi gratulerer med seire med 2 oppdrett.

Odd Einar Nyvoll hadde 3 hester til start og Ysvink toget til mål på 2 plass og 25000 kroner og Ziggly Wiggly tok 3 i samme løpet verdt 15000,- kroner. Yunin Boko ble uplassert.