DNT søker engasjerte ungdommer

Skrevet av Espen Edvardsen/Tom Andersen,  23.08.2013
Artikkelbilde
En glad Amanda Robertsen i et seiersløp med Ramona's Express foto: Hesteguiden.com

Er du mellom 16 og 25 år? Brenner du for norsk travsport? Vil du lære mer om travsport og treffe andre ungdommer med samme engasjement? Da har vi i DNT et sterkt ønske om å se nettopp deg på vår ungdomssamling på Sørlandets Travpark lørdag 5. og søndag 6. oktober.

Søknad om støtte til deltakelse på ungdomssamlingen sendes til styret i Stokke og omegn travforening v/Tom Andersen, epost toma@omega.as 

Suksessrike Øystein Tjomsland og tidligere idrettspresident Tove Paule, nå nestleder i DNT-styret, er blant de engasjerte profilene dere vil få treffe denne helgen. Hjemmetrener Tjomsland vil fortelle om hva han gjør for å oppnå slike eventyrlige resultater innen travet, og dere vil selvfølgelig få muligheten til å stille spørsmål.

Tidligere idrettspresident Tove Paule er nestleder i styret i DNT. Få i Norge kjenner organisasjonsarbeid bedre enn Paule, og for de av dere som ønsker en fremtid innen organisasjonslivet eller travpolitikken vil hennes bidrag under denne samlingen være verdifullt.

Ytterligere spennende innledere vil gi sine bidrag denne helgen, og det vil bli god tid til gruppearbeid hvor deltagerne sammen staker ut kursen for hvordan de ser for seg norsk travsport i fremtiden. Hva ville du gjort dersom du satt som øverste leder i norsk travsport i ett år? Hvordan skal ditt travlag sørge for å rekruttere nye medlemmer? Hvordan skal de unges stemme bli hørt i debatten om norsk travsports fremtid? Dette er noen av spørsmålene vi skal finne svar på.

Lørdag kveld blir det omvisning på stallsiden på Sørlandets Travpark, før kveldens V65-stevne følges fra restauranten.

Oppstart lørdag 5.oktober kl. 11.00. Avslutning søndag 6.oktober kl. 14.00.

DNT dekker lunsj lørdag og søndag, i tillegg til frukt/kake, samt buffet i restauranten lørdag kveld.

Vi oppfordrer alle travlagene til å sende sine unge, lovende medlemmer til en inspirerende og kompetansehevende helg!

Deltagerne dekker selv reise- og overnattingskostnader. Send søknad om støtte til deltakelse til styret v/Tom Andersen, epost toma@omega.as

Vi har avtale med Quality Hotel & Resort Kristiansand (rett ved travbanen) om enkeltrom til 850 kroner per natt og dobbeltrom til 950 kroner per natt.

Nærmere program vil bli sendt ut til påmeldte deltagere.

Påmelding samt behov for overnatting sendes til: richard.ekhaugen@travsport.no

Påmeldingsfrist: Fredag 25. september

Med vennlig hilsen
Det Norske Travselskap

Tore Kristiansen
Organisasjonssjef