Bjerke og Klosterskogen resultater

Skrevet av Erlend Iversen Skarsholt,  11.02.2010
Artikkelbilde
Tamina Rascal og tidligere kusk Vidar Hop tidligere i år. Foto: Hesteguiden.com

Det startet 3 hester på Bjerke's lunsjtrav kjøring og 3 på Klosterskogen.

Bjerke resultater

Det hele startet meget bra for Stokkehestene. For i løp 1 på Bjerke startet Tamina Rascal og den vant med km tiden 16,1 og 14000 kroner i premie. Tamina Rascal eies av Stokke-medlem Arne Kristiansen.

Så var det Yunin Boko sin tur til å prøve seg i det fjerde løpet, men Yunin Boko ble dessverre uplassert med km tiden 17,9.

X.O. Hornline avsluttet dagen på Bjerke meget bra med en fin andre plass i det 5 løpet. Km tiden ble 17,6 og premien var på 7000 kroner.


Klosterskogen resultater

Men det startet ikke fullt så bra på Klosterskogen som det gjorde på Bjerke,Ra Sokken var ute i monte og ble uplassert og Yankee's Wish brøyt.

Kenny Photo Frost løftet opp stemningen med den fin andre plass i løp 7. Km tiden ble 18,0 og premien ble 10000 kroner. Martin Sensei fikk 4 plass verdt 5000 kr

Linnrappen avsluttet, alt i alt, en fin travdag for Stokke med en sjette plass. Km tiden ble 28,2 og 2000 kroner i premie.


Stokke og Omegn Travforening gratulerer Tamina Rascal og Arne Kristiansen med seier i det første løpet på Bjerke's lunstrav!