Resultat og Referat fra Lokalkjøring 10/4-10

Skrevet av Web ansvarlig: Anette Røkenes,  08.02.2015
Artikkelbilde
Foto: Jette Anholt

Her ligger Resultatene og Referat fra Lokalkjøringa lørdag 10/4-10. Re travforening var veldig fornøyd med insatsen og oppslutninga rundt dagen :).Flere bilder blir lagt i bildegaleriet. Web Ansvarlig beklager også forsinkelsen av publisering....

 

 

Referat fra Lokalkjøring lørdag 10/4-2010.

 

Vi hadde 10 løp, 80 ekvipasjer meldt. 2 av løpene var Ponni løp.

Det var bra oppmøte, sola skinte virkelig på Jarlsberg.

(Men noen hadde glemt å skru av vifta!)

 

I 1 løp Team Kihle`s løp startet det 10 Ponnier, vant gjorde nr:9 Ruben og Joachim Hansen.

Hest nr:6 Kiara vant BEST IN SHOW.

 

I løp 2 Team Kihle`s løp startet det 6 Ponnier, vant gjorde nr:4 Milly Molly Mandy og Celine Talbott. Hest nr:7 Limpan vant BEST IN SHOW. Og den uheldige nr:5 Bianca fikk en ekstra premie, siden halestroppen røyk under løpet.

 

I løp 3 Re-Smedenes løp startet det 7 hester, og hest nr:4 Kolnes Daffy vant. Med Geir Flåten i sulcky setet. Å de stakk av med DNT`s Pokal for 3 årige Kaldblodshester.

 

I løp 4 Monteløp- Varmblodshester startet det 7 hester, og hest nr:2 Island Vacation med Turid Teigen på ryggen vant.

 

I løp 5 Re-Trenernes løp startet det 6 hester, og hest nr:3 Dream Flight og Jan Ivar Johansen vant. De stakk av med DNT`s Pokal for 3 årige Varmblods hester.

 

I løp 6 Nils Bøhles vandrepokal startet det 9 hester, og vant gjorde hest nr: 8 Lex Cille og Eivind Gravdal. Lex Cille var også raskeste kaldblods, og fikk et dekken ved siden av vandrepokalen .

 

I løp 7 startet det 7 hester, løp for 4 årige og eldre- varmblodshester. Her vant hest nr:7 King Coral og Geir Kihle. De blei også kåret til raskeste varmblods, og fikk med seg et dekken.

 

I løp 8 Autobjørn-løpet startet det 7 hester, og her vant hest nr: 6 Sivfrøkna og Paal Gulbransen. De fikk også med seg VT-pokalen for beste 4 åring.

 

I løp 9 Meny Jarlsberg`s løp startet det 5 hester, og vant gjorde hest nr:7 Vikso og Renate Klausen. Et Monte løp for Kaldblods.

 

 

 

I løp 10 Fon travforening`s vandrepokal og R.O.larsen Maskins løp startet det 4 hester, og her vant hest nr: 1 Writing Gill og Geir Kihle.

 

Fort oppsumert gikk løpene og dagen sin gang, vi hadde som sakt været på vår side J. Syntes Premie utdelingen gikk greit, lurt å dele det opp som vi gjode i år. Sånn at vi kommer fort i gang, så vente tiden ikke blir så lang. Det var noen spørsmål om utdeling av premier før utdelingen, men da syntes vi vitsen med PREMIEUTDELING er borte. Pluss at det er litt stas for rekrutter å stille på utdeling å få premiene sine. Å det er rekrutering vi tenker på her.

 Vi vil takk alle som stilte og som hjalp til, å gratulere alle vinnerne nok engang. Takk for at dere gjøre denne dagen velykket for Re travforening.

 

Med vennelig hilsen

Styret i

Re travforening.

 

 

Resultater_lokalkjøring_10/4-10