SBT- dagen 2012

Skrevet av RB,  17.04.2012
Artikkelbilde
Runar Skofterud, her sammen med Momarkens Inger Lund

 

Da er planlegging for gjennomføringen godt i gang, og i samarbeid med Momarkens velvillige sportssjef Kjeld Henning Sandem ser det ut til å kunne bli en fin travkveld. I skrivende stund jobbes det ennå med sponsorer, men vi håper å skaffe noen flere nå på tampen. Vet du om noen, ta kontakt!

Styret tok signalene på medlemsmøtet om at interessen for fellestransport var laber. Vi har derfor valgt å kutte ut bussleie, og satser på at medlemmer ordner transport selv. Vi håper så mange som mulig av dere ønsker å bidra til at dette blir travlagets kveld, og at vi sammen med sponsorene våre får en hyggelig travkveld. Opplegget er som følger:

Fra kl 1630 er styret tilgjengelig på banen. Vi har blitt tildelt gjesterommet i restauranten, og vil der bli servert en buffè som inntas sammen med sponsorene våre og Momarkens Sandem. Matservering vil skje etter stevnestart kl 18.

Sandem tilbyr også omvisning i travmuseum og i hestering for de som ønsker det. Bare gi oss beskjed sammen med påmelding om dette ønskes. Det vil i så fall foregå fra ca kl 17.

Det vil også bli tilbudt spill- veiledning for de av oss som synes det kan være greit. 

Pris pr medlem i SBT ble vi enige om å sette til kr. 100,-. Travlaget dekker resten. For ikke- medlemmer er prisen kr 200,-. Dette inkluderer da buffè med alkoholfri drikke til. Betaling gjøres ved fremmøte på banen.

Av hensyn til bestilling er absolutt siste frist for påmelding satt til torsdag 26. april, men si gjerne ifra tidligere! 

Påmelding gjøres på følgene måte:

E- mail til sekretær Svalsrød: rsphoto@online.no

Tlf til vara Skofterud: 97 69 20 35 etter kl 1730, eller på sms

Husk å oppgi navn, antall og eventuelt om omvisning ønskes.

Vi i styret ønsker hjertelig velkommen og håper å se deg!