Referat fra generalforsamling

Skrevet av Ida Holmerud,  05.02.2012

 

Her er referatet fra general forsamlingen som ble holdt 20 Januar 2012.

 

Lyseren Travselskap avholdt generalforsamling 20. januar på Mørk Golfbane i Spydeberg. 26 av lagets 47 medlemmer møtte til generalforsamling med påfølgende middag.

Lagets medlemmer har hatt 16 hester til start. Til sammen har disse kjørt inn over kr 700 000. Fem 2-åringer har gått mønstringsløp.

Årets hest ble Nortra, med kr 116 327 innkjørt, eid av Jonny Espenes fra Spydeberg. Eier fikk bilde, vase og blomster for utnevnelsen.

Lyseren Travselskap arrangerte sponsordag på Momarken 28. juni. Vi skaffet sponsorer til samtlige sju løp, og er veldig fornøyd med innsatsen til styret og hjelp fra sponsorer.

Laget solgte 39 andeler i Folkehesten. Det ga kr 1024 i fortjeneste. Vi arrangerte tippekveld på Stasjonsgata sport og kakao, men her var det dårlig oppmøte. Lyseren Travselskap er registrert i Brønnøysundregistreret, og har dermed fått organisasjonsnummer - 996 719 596. Vi håper mange støtter oss med sin Grasrotandel.

Fra Østfold Travforbund kom Arne Steen og informerte om bl a et nytt konsept for unghest som heter Til start. Det kom ønske fra medlemmer om amatørstall på Momarken, samt at forholdene rundt banen bør holdes mer i orden.

Aktiviteter og bilder fra laget finnes på:

Styret: Kristin Furulund Strøm (leder), Lars-Arne Larsen (nestleder), Martine Dæhli Unnerud, Jorun Hvidsten, Terje Sønstegaard, Arve Sakariassen og Karin Hvidsten.

www.travsport.no/lyseren