Referat Generalforsamling

30.01.2013
Artikkelbilde

Lyseren Travselskap avholdt generalforsamling med 34 av lagets 52 medlemmer til stede.

Lagets medlemmer har hatt 21 hester til start. Totalt har de kjørt inn ca 1 120 000 kroner.
Årets hest ble Wik Ida som vant bl a både Hoppe-Kriteriet og Biri Oppdretningsløp – hoppeavdeling.

 Hoppa til Monica Sønstegaard har tjent kr 618 500 og satt rekord 28.3 Hun har tatt fem seirer på ti starter! Eier fikk bilde, vase og blomster for utnevnelsen.

.

Lyseren Travselskap arrangerte sponsordag på Momarken 26. juni. Vi skaffet sponsorer til samtlige løp, og sender en takk til disse, og ikke minst en stor takk til Momarken travbane for flott opplegg og servering på VIP-rommet.
.
Laget har arrangert temakveld sammen med Skiptvet travselskap, Askim travselskap og Våler og Svinndal travsport. Det kom 32 stykker denne kvelden.
.
2. september hadde Syversby Gård og Lyseren Travselskap Åpen Gård med hestens dag. Her var det lagt opp til forskjellige aktiviteter, og ponni-ridning og kjøretur med hest og kjerre var spesielt populært. Over 1000 besøkende deltok på stevnet, og tilbakemeldingene viser at det var et flott tiltak med veldig fornøyde gjester.
.
I oktober måtte vi dessverre avlyse vår planlagte lokalkjøring. Vi hadde kun 19 påmeldte hester, og dette antallet er for lavt til at vi kunne arrangere kjøring.
Lyseren Travselskap har fremmet ønske til Momarken travbane om amatørstall på Momarken.
.
Fra Norsk Rikstoto møtte Martha Mjølnerød og informerte om spill.
.
Etter mange år uten utnevnelse av nye æresmedlemmer, kom det nå inn forslag på tre kandidater. Alle ble enstemmig godkjent av styret. De nye æresmedlemmene er Øystein Gamlem, Holm Melleby og Egil Furulund. Disse tre har vært trofaste og lenge i laget, og er uten tvil travsportens menn! Gutta fikk nål, diplom og blomster – og vi gratulerer!.
.
.
Æresmedlemmer 2013fra venstre Egil Furulund, Holm Melleby og Øystein Gamlem
.
Styret 2013: Kristin Furulund Strøm (leder), Lars-Arne Larsen (nestleder), Marthine Dæhli Unnerud, Jorun Hvidsten, Anniken Sande og Arve Sakariassen.