Fornøyde bussturister

03.05.2014
Artikkelbilde

 

Spydeberg/Skiptvet 1. mai 2014

 

Skiptvet og Lyseren Travselskap arrangerte 1. mai busstur for sine medlemmer og andre som hadde meldt seg på. Med avreise fra Skipvet og Spydeberg kl 09.30 satte 32 travinteresserte først nesen mot Team Bo Westergaard sitt nye treningssenter på Holt gård på Kløfta. Bo viste oss et flott anlegg med plass til 40 hester og fantastiske treningsfasiliteter, som stod klart 1. januar i år. Her har de rettbane på 400 meter som er bygd opp med dyp sand, en rettbane på 1200 meter, i tillegg til 9 km treningsløype og ridebane. Bo viste oss rundt og svarte på spørsmål. Vi takker Team Westergaard for en fantastisk omvisning og gjestfrihet!

 

Det ble en stopp for lunsj, før ferden gikk videre til Stall Sundby Gård Midtre. Dette er et trening og rehabiliteringssenter som ligger i Maura på Nannestad. Her har de plass til 47 hester og kan tilby et skreddersydd opplegg ut fra hva din hest trenger. De har tredemølle, aquatrainer (vanntredemølle) Equine Spa som er kjølebehandling i vann som holder 2-4 grader og er tilsatt salt og oksygen, Vitafloor som er et vibrerende gulv for trening av muskulatur og økt blodsirkulasjon og et flott ridehus. Innehaver Hanne Dyngeland tok oss med på en omvisning, der vi også fikk se i praksis de behandlinger de utfører med en hest som står til behandling hos de etter en skade. Det kom selvsagt mange spørsmål og det var stor interesse for det vi fikk se.

 

På hjemveien, ble det også tid til en liten visitt innom Nannestad treningssenter.

Det ble en lang og meget flott dag for alle som var med. En solfylt dag med mange inntrykk fra både Bo og Hanne, kunne ikke dagen bli mer vellykket. Vel hjemme ca kl 17.30, var det 32 glade deltakere som hadde hatt en fantastisk dag med hesten i fokus. I denne gjengen er det jo nettopp det som er «livet». Tusen takk til begge travlagene for et flott opplegg og en stor takk til de vi besøkte og som gjorde dagen så fantastisk!,

 

 

Paal Gulbrandsen

 

 

1.       aquatrainer (vanntredemølle) 1 - Weberg følger nøye med

   aquatrainer (vanntredemølle) 1 - Weberg følger nøye med

 

Bo Westergaard 2 – Bo ønsker velkommen og forteller om anlegget og noe av hans treningsmetoder

Bo ønsker velkommen og forteller om anlegget og noe av hans treningsmetoder

 

  Bo Westergaard 3 – Vi ser på 4 av stallen`s hester som trenes på sandstrekket

Vi ser på 4 av stallen`s hester som trenes på sandstrekket

  Bo Westergaard 4 – Hester i trening på sandstrekket

Hester i trening på sandstrekket

 

Kristin og Bo

Formann i Lyseren overrekker en liten oppmerksomhet som takk for gjestfriheten

Kristin og Hanne

 

  Equine Spa 3 – Hest under behandling

Trening og behandlings avdelingen

 

Sundby Gård

Sundby Gård

Sundby Gård 1 – Omvisning av Hanne, her er det luftegårdene.