MØT TOR MARTIN MOE

27.09.2018

Nord-Norge Travforbund gleden av å invitere til andre samling av Avlinord. Lørdag 29. september kl 14.00 på Kroa, Harstad Travpark. Dette er et åpent møte for alle interesserte og alle er hjertelig velkommen til å delta. 

Vi så heldige at vi får besøk av Tor-Martin Moe, mannen Moe-hestene. Aller mest kjent er vel Moe Odin og Moe Brage. På gården Moe i Gjerstad har mange elitehester sett dagens lys der flere av hestene har gjort og gjør det stort på travbanen.

Lørdag 29. september treffer du Tor-Martin Moe på Harstad Travpark der han vil dele med oss sin kunnskap og erfaring om temaer som blant annet avl og trening av unghest. Så her er det bare å merke seg dag, tid og sted for alle som ønsker seg en skikkelig «vitamininnsprøytning» fra denne fremgangsrike oppdretter og trenereren.

Møtet er som sagt åpent for alle og det koster ikke noe å delta, men vi tar gjerne imot din påmelding slik at vi er forberedt i forhold til hvor mange som kommer. Når det gjelder deltakere i Avlinord-prosjektet som ønsker følltilskudd i år, minner vi om at du må være med på minst 2 av 3 samlinger for å være berettiget til dette tilskuddet.

Påmelding til: june.reyes@rikstoto.no

 

Med vennlig hilsen

Nord-Norge Travforbund