en helt utrolig dag :)

Skrevet av K Th,  09.10.2012

at et så lite travlag som ofoten skal klare å bite så godt ifra seg e bare helt vanvittig bra. vi har ikke mer en 10 starthester i laget, og 6 av dem stilte til start i harstad søndag.

De kom hjem med 3 - TRE- seirer alle tatt i V5 løpene, en 2. og en 4. og en g10

i V5 andre løp, som var et monteløp hadde vi to hester til start, Ildfaksen - godt ridd av Stine Marlen Bendiksen, visste konkurrentene hvem som var best. han var rågod, og selv med en aldri så liten galopp foran målstreken vant han på ny rekord. Haugedals Calle med Trine i salen galopperte i mål som 10ende hest - langt bak

i V5 4.løp var det Sunnybell sin tur å vise seg fram, han traff starten perfekt med Jan Martin Bjerring i vogna - brukte konkurrentene som rundingsbøyer, og det ble aldri spørsmål om hvem som sku vinn dette løpet.

i V5 finalen la Ågårds Dick press på lederen sammen med Hans Chr. Holm, han skulle ikke vær no dårligere en lagkameratene og ut på oppløpet avgjorde han løpet og kom først i mål han også :)

Utenom V5 startet Trine sine to damer. Frk.Daniella var ikke langt fra seieren men måtte ta til takke med 2. plass, Norli Knærta fikk en bra 4.plass

Dette var skikkelig en stordag for ofoten travlag. Gratulerer så mye til eiere, trenere, kusker og alle involverte i disse gode prestasjonene :)