Superzulu vant i Harstad 25 April

26.04.2010

Søndag var det travløp i Harstad igjen. Det ble nok en gang fine plasseringer av Ofotenhestene med både 1-2-3. pl og øvrige plasseringer. Våren har begynt å vise seg, selv om det ikke virket slik. Det var noen ganske tette snøbyger innimellom, men banen virket ganske grei.

 

På bildet er Superzulu=) Bildet er tatt 11.april =)

 

Løp 1 var første løpet i DNT's fireårsserie for Kaldblods. Her startet Vitus. Hesten startet fra langt tillegg og plukket hest for hest, og kom til slutt inn på en flott andreplass.

Løp 2 var første løp i DNT's fireårsserie for Varmblods. Her startet Sunnybell. Etter et langt tillegg kom hesten inn til en bra fjerdeplass

I løp 3. startet Superzulu. Hesten kom som skutt ut av en katapult og gikk rett til tet. Denne posisjonen beholdt han helt til mål. Det ble belønnet med en kjempeflott seier, og han holdt selveste Face The Enemy bak seg.

I løp 4. startet Frk.Daniella og kom inn til en grei syvendeplass. TimIL var strøket i samme løp.

I løp 5 startet Haugedals Calle, Eiketroll og Tordivel. Tordivel gikk rett til tet og endte på en fin tredjeplass. Eiketroll kjempet på oppløpet mot Tordivel om tredjeplassen og kom inn til en bra fjerdeplass. Haugedals Calle ble disket for galopp.

I løp 7 startet Frønes Cæsar, og ble uplassert, men satte likevel ny rekord.

I løp 8 var Mustang Yankee strøket.

Bjørnli Min fikk godkjent prøveløp - Gratulere =)

Lykke til videre ;)