Gjestebok og kontaktside

Legg gjerne igjen en hilsen i gjesteboka nedenfor, eller gi oss en melding på kontaktsiden til høyre.


Gjestebok og kontaktsideHer er hilsningene:

Dato: 16.04.2011
Navn: Viggo
Hilsen: Hei alle sammen. Takk for hyggelig travfest med så mange folk. Vil gi ekstra honør til de som sto bak denne festen. Dere har gjordt en flott innsats og resultatet ble meget bra.

Dato: 31.03.2011
Navn: jeanette
Hilsen: Det er jeg som har skrevet de fleste referatene fra løpene, og jeg må bare si at jeg klarer ikke holde styr på kuskenes seirer i tillegg... jeg har ikke tid til å sette meg inn i det. men hvis tonje har mulighet til å få med slikt også, er det veldig fint :) mener helt klart det bør nevnes =)

Dato: 28.03.2011
Navn: Guro
Hilsen: Gratulere til Eva og familien med en knallgod dag på banen 20.03 =) !!!!

Dato: 13.03.2011
Navn: Liss-karin
Hilsen: Hei. Syns det er kjempeflott at vi har to ivrige unge jenter som skriver referat fra løpsdagene. Jeg fikk årets første kuskeseier, med Rigel Pål, og syns det skulle vært nevnt ;-)

Dato: 07.03.2011
Navn: Liss-Karin Sandvik
Hilsen: Eva Kristine Bjørnstad er nå styremedlem i Nordnorges Travforbund og i Totonor. Eva er dyktig og jeg har stor tro på at hennes bidrag vil drive travsporten videre framover.

Dato: 23.02.2011
Navn: May-Liss Hansen
Hilsen: Kjempe flott at det er litt aktivitet på hjemmesiden vår :-) Ser fram til medlemsmøtet på torsdag, håper det blir stinn brakke :-) Mange positive ting å jobbe med framover :-)

Dato: 12.02.2010
Navn: knut
Hilsen: Er det ikke avholdt generalforsamling hos dere ? Hvem ble valgt inn i det nye styret? Ellers synes jeg det er en laber aktivitet på hjemmesiden deres

Dato: 06.12.2009
Navn: AM
Hilsen: Hei! Det har ikke vært noen aktivitet på lang tid. Hvorfor? Når skal det være medlemsmøte? Hvilke saker jobber dere i styret med? Hilsen frustrert og undrende medlem?

Dato: 16.10.2008
Navn: Øyvind Post
Hilsen: Skjer det ingenting i HOT, Norges største travlag?

Dato: 08.10.2008
Navn: Tommas
Hilsen: Kor blir det av referat fra løpan - før så va det en som stadig skreiv om løpan på hjemmesia. Kor e han blitt av???

Dato: 27.09.2008
Navn: Tommas
Hilsen: Det er en glede å se at dokker nu begynner å få travlagssiden på plass. Ser frem t at dokker får alle trenerne og stallen på plass - di e d mange av!!!! Det kjæm heilt sekkert t å bi et flott oppslagsverk før folk som ønske å finne frem t kor dæm ska sende hesten sin t trening. Stå på gutta og pie....

Dato: 17.09.2008
Navn: oddny Delet
Hilsen: Så koselige sidene deres er blitt. Og så fint at det er bilde av hestene også En stor klem til dere der nord .
Vh Oddny

Dato: 15.09.2008
Navn: Guro, Happy Ness & Løngjahn
Hilsen: Hei. Så flott å se at det begynner å bli litt aktivitet på denne siden=) Savner referat fra løpene.. men ellers ser d bra ut! Knegg fra oss=)

Dato: 02.08.2009
Navn: J. Holm
Hilsen: VIKTIGE MILJØTIPS! Vi har kommet til et punkt der vi alle må tenke og handle miljø enten vi liker det eller ikke! På www.1000ting.net er kanskje de beste miljøtipsene som er å oppdrive! Bry deg du også! Vi har egentlig ikke noe valg! Gå inn på 1000ting.net og klikk deg inn på VIKTIGE MILJØTIPS!