DNT på Dyrsku’n

Skrevet av Det Norske Travselskap,  01.09.2023
Artikkelbilde
Ulsrud Tea er æresgjest på hesteutstillingen under Dyrsku'n. Foto: Dyrsku'n

Neste helg er det klart for Dyrsku’n i Seljord. Det Norske Travselskap (DNT) er til stede på arrangementet med stand hele helgen – der årets æresgjest er selveste Ulsrud Tea.

Dyrsku’n i Seljord er en av de største mat- og landbruksmessene i Norge og arrangeres i år fra 8-10. september. Under messen arrangeres også en av landets største hesteutstillinger, i samarbeid med Telemark Travforbund, Telemark Hesteeierforening og Norsk Hestesenter.

Årets æresgjest på hesteutstillingen er Ulsrud Tea. Eier Anita Wergeland tar turen fra Lavik i Sogn med Ulsrud Tea og føllet hennes Teuphoria, som du kan se på nært hold både lørdag og søndag.

Aktivitetene knyttet til hesten arrangeres i området «Fjoset» på Dyrsku’n og her vil du også møte DNT på stand. Det blir aktiviteter for både store og små, med både hesteutstilling, hesteskokasting, ponniridning med mer.

Dyrsku’n-lotteriet
Øvre Telemark Tråvalg og Bø Tråvalg arrangerer Dyrsku’n-lotteriet. Overskuddet av loddsalget går til Stallen på Gaustad ved Oslo Universitetssykehus, avdeling for rus- og avhengighetsterapi. Stallen på Gaustad tilbyr hesteassistert terapi til unge rusmisbrukere. Se annonsen for loddsalget.  

Program 8-10. september i Seljord
Programmet for Dyrsku’n får du på www.dyrskun.no eller ved å klikke her.