Påmelding til Synergi-serien

Skrevet av Det Norske Travselskap ,  29.03.2023
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Påmeldingsfristen til Synergi-serien 2027 er satt til 10. april. Her får hingsteeiere, hingsteholdere og innehavere av avlsstasjoner informasjon om serien.

Presentasjon av Synergi-serien 2027 er sendt til aktuell målgruppe på e-post, og mange har meldt tilbake at de ønsker å delta. DNT har imidlertid også mottatt tilbakemeldinger på at noen ønsker mer tid, og frist for påmelding er derfor satt til 10. april. Det er en forutsetning at flest mulig deltar for at DNT kan arrangere denne unghest-serien.

Synergiserien er en dugnad hvor de fleste av travsportens aktører deltar med litt hver. Hingsteeieren gir 500 kroner for hvert fødte føll til en felles pott. Det samme gjør hingsteholderen. Oppdretteren må også bidra med 500 kroner per fødte føll. Trenere og kusker må innen en viss dato betale inn 500 kroner hver, dersom de skal kunne melde/kjøre en eller flere hester i disse løpene. Til sammen skal dette bidra til at det kan arrangeres minst fem løp for hver rase med en førstepremie på 100 000 kroner. DNT finansierer premier utover det som kommer som innskudd i serien.

Første serie avholdes i 2025, og denne er over 620 hester påmeldt, noe som gjør utgjør ca. 80 % av 2022-årgangens føll.

For spørsmål og påmelding kontakt Tone Blindheim på tone.blindheim@travsport.no eller tlf. 928 07 366

Invitasjon til Synergi-serien