Webinar om drift av andelslag

Skrevet av Det Norske Travselskap ,  13.06.2023
Artikkelbilde
Foto: Trond Martinsen og Henrik Bjørndalen er klare for nytt seminar. Denne gangen som et webinar torsdag 29. juni kl. 18.00.

Seminaret «Hvordan organisere andelslag?» tilbys nå som et webinar. Torsdag 29. juni kl. 18.00 kan du høre hvordan landets fremste drivere av andelslag drifter sine lag.

Under helgens Oslo Grand Prix stevne på Bjerke Travbane arrangerte DNT seminaret «Hvordan organisere andelslag?» med Henrik Bjørndalen og Trond Martinsen. Bjørndalen og Martinsen er blant landets fremste drivere av andelslag og har mange års erfaring. Nærmere 30 personer deltok på seminaret som ble avholdt lørdag. 

Hvis du ikke hadde anledning til å delta – fortvil ikke! Seminaret tilbys nå som et webinar. Torsdag 29. juni kl. 18.00 kan du delta på webinar som gjennomføres i Microsoft Teams.

Webinaret er åpent for alle. Er du allerede andelslagsbestyrer eller har lyst til å prøve deg som det, er du velkommen. Det er også travtrenere og alle andre interesserte som synes andelslag er eller virker som en spennende måte å eie travhest på. 

Meld deg på via nye travsport.no her: Påmelding til webinaret "Hvordan organisere andelslag?"

Påmeldingsfrist er onsdag 28. juni. Har du spørsmål om webinaret? Ta kontakt med oss i DNT! 
post@travsport.no | 22 95 60 00 

Velkommen!