Nordsjø Anna fortsetter å rade opp

27.06.2023
Artikkelbilde
Tekno Odin-datteren Nordsjø Anna ser ut til å ha stoff i seg til å kunne bli en ny kaldblods-dronnng. Nå venter Norgesmesterskapet som neste mål for Tjomsland-traveren. Foto: Hesteguiden.com

Et nytt kvalifiseringsløp til årets Veikle Balder Cup-finaler ble avholdt på Bjerke tirsdag kveld. 5-årige Nordsjø Anna stod igjen som suveren vinner og tok samtidig med dette sin 10.strake seier.

Nordsjø Anna var i løpet belastet med 80 meter tillegg men var allerede etter 1 runde i kapp med halen av hovedfeltet. Den siste halve runden la trener og kusk Øystein Tjomsland inn "overdrive'n" og da ble det etterhvert langt ned til konkurrentene.

Flaata Stable As eier mens Rune Erga og Johannes Wiig er oppdrettere av Nordsjø Anna.

Vinnertiden ble notert til 1.26,3/2720 meter  - Nordsjø Anna har nå siktet innstilt på NM for kaldblodshopper på Sørlandet senere i juli og med denne kvalifiserings-seieren er Nordsjø Anna også kvalifisert til Veikle Balder Cup-finalen for de 5-årige kaldblodshoppene på Biri 30.september.

Neste kvalifiseringsløp i Veikle Balder Cup finner sted på Sørlandet fredag 21.juli. Løpet går over 2140 meter og er åpent for både 4 og 5-årige kaldblodshopper med grunnlag høyest kr. 120 000,- Tillegg 20 meter ved grunnlag kr. 70 001

Oversikt over hele løpsserien samt gjeldende poengstilling etter 3 av 8 kvalifiseringsløp finner man her.