Kvalifiseringsløpene i Meeting 1 ferdigkjørt

27.06.2023
Artikkelbilde
En formsterk Snappy Lizzy viste seg sterkest når det siste kvalifiseringsløpet i Hoppedivisjonen - Travavl.no gikk av stabelen på Bjerke tirsdag kveld. Malmin-traveren ble fortreffelig understøttet av gjestekusk Tom Erik Solberg. Foto: Hesteguiden.com.

De siste kvalifiseringsløpene i Meeting 1 ble avviklet på Bjerke tirsdag 27.juni. Finalene i meetinget går av stabelen på Jarlsberg lørdag 8.juli.

Vi legger senere i uken ut en større forhåndssak opp i mot sommertravet på Jarlsberg fredag 7 til søndag 9.juli, men allerede her kan man nå skaffe seg oversikt over sluttstillingen etter at alle kvalifiseringsløpene i Meeting 1 nå er gjennomført.

Innmelding til finalene må gjøres innen kl.08.30 mandag 3.juli - sjekk løpsdagskalenderen for full oversikt over proposisjonene til Jarlsberg sin storløpshelg.

Husk at halvrad gjelder ikke samt at alle hester må "fysisk meldes" til finaleløpene.

Av erfaring vet man også at ikke alle de hestene som har kvalifisert seg vil bli meldt, så har man en formsterk hest og ønsker å være med under finalene på Jarlsberg - så ikke nøl med å melde din hest