Jarlsberg inviterer til sommertrav og storløp

Skrevet av Norsk Trav,  29.06.2023
Artikkelbilde
Fjorårsvinneren Stoletheshow stiller også i år på startstreken i Ulf Thoresen Grand International som går av stabelen på Jarlsberg søndag 9.juli. Årets utgave av løpet inneholder utelukkende europeiske topphester. (Foto: Hesteguiden.com)

Det årvisse sommertravet på Jarlsberg er under oppseiling og totalt skal det fra og med fredag 7. til og med søndag 9. juli avvikles over 30 travløp på Jarlsberg-ovalen.

Fredag 7.juli er det unghestene som står i fokus når Jarlsberg innleder sitt trippeltrav. Flere løp for 3-åringer av begge raser samt kvalifiseringer og finale i Jarlsberg Grand Prix for de 4-årige varmblodshestene er hva som venter denne sommerkvelden. Flere fremtidige topphester kommer til å få sitt gjennombrudd og sette sitt avtrykk på denne løpsdagen.

Lørdag 8.juli er det V75-divisjonsfinaler i meeting 1 som er hovedoppslagene. Her møtes hestene som gjennom våren og forsommeren har prestert best i forbindelse med V75-omgangen i denne perioden. Her blir det stor sport og mange spennende løp på programmet.

Søndag 9.juli er den store dagen med Ulf Thoresen Grand International som hovedoppslag. Årets utgave virker til å bli en perle av et travløp. Men også Anders Jahres Pokalløp og finalen i Jarlsberg Grand Prix for de 4-årige varmblodshoppene er løp som henger høyt å vinne. Løpsdagen danner i sin helhet danner også grunnlaget for en internasjonal V75-omgang.

Felles for alle disse 3 løpsdagene er at det er innmelding mandag 3.juli innen kl.08.30 - for oversikt over gjeldende proposisjoner for nevnte løpsdager klikk her.