- Vi skal dele våre erfaringer

Skrevet av Det Norske Travselskap,  01.06.2023
Artikkelbilde
Det å eie hest sammen med andre er både sosialt og givende. Opplev gleden sammen med andre og start andelslag! Foto: Hesteguiden.com

Trond Martinsen og Henrik Bjørndalen er foredragsholdere når DNT invitere til seminaret "Hvordan organisere andelslag?". Husk å melde deg på! 

DNT inviterer til seminaret «Hvordan organisere andelslag?» lørdag 10. juni kl. 11.00 på Bjerke Travbane. Målet med seminaret er å gi allerede etablerte og potensielle drivere av andelslag påfyll av kompetanse når det gjelder drift og organisering av andelslag.

Foredragsholder Trond Martinsen gleder seg til foredraget.

- Vi kommer til å dele våre erfaringer knyttet til drift av andelslag. I mitt arbeid med andelslag har jeg blitt spesielt oppmerksom på viktigheten av informasjon til andelseierne. Hvordan løser vi dette i driften av andelslagene som vi har? Dette er blant temaene som vi vil komme nærmere inn på, forteller Martinsen.

Teamleder for organisasjon og rekruttering i DNT, Tron Gravdal, håper på god deltakelse.

- Vi er glade for å ha fått med oss to rutinerte andelslagsbestyrere til å holde dette foredraget. Dette er en fin mulighet til å få tips og motivasjon for de som ønsker å drive andelslag. Kanskje noen får lyst til å lage et nytt andelslag før Klasseløpsauksjonen i september? Samtidig er dette en fin innledning på OGP-helgen, sier Gravdal.

Meld deg på her 

Seminaret er åpent for alle. Er du allerede andelslagsbestyrer eller har lyst til å prøve deg som det, er du velkommen. Det er også travtrenere og alle andre interesserte som synes andelslag er eller virker som en spennende måte å eie travhest på. Påmelding gjøres innen onsdag 7. juni.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss i DNT!
post@travsport.no | 22 95 60 00