- Sammen kan vi legge grunnlaget for vekst

Skrevet av Det Norske Travselskap,  07.07.2023
Artikkelbilde
Foto: Eirik Stenhaug

Fredag 8. september avholder Det Norske Travselskap (DNT) utviklingskonferanse på Hestesportens Hus. Konferansen skal påvirke til utviklingstekning og tiltak gjennom deling av kunnskap, erfaring og historier innenfor aktuelle tema.

- Konferansen vil fokusere på hvordan vi kan skape gode arrangementer, styrke sponsorarbeidet samt utnytte digitale verktøy og sosiale medier for å nå ut til et bredere publikum. Det blir en dag fylt med inspirerende foredragsholdere, engasjerende diskusjoner og verdifulle nettverksmuligheter, forteller styremedlem i DNT Sindre Nyeng.

Styret i DNT har vedtatt at det skal avholdes en utviklingskonferanse i travsporten. Konferansen er satt til fredag 8. september (Klasseløpshelgen), og vil være på Hestesportens Hus fra ettermiddagen og utover kvelden. Det er nedsatt en arbeidsgruppe som skal utvikle innholdet i konferansen. Arbeidsgruppen består av Sindre L. Nyeng (styremedlem i DNT), Øistein Andresen (nestleder i DNT), Oddvar Tuverud (Oslo og Akershus Travforbund), Hans Sigmund Vister (Veikle Balder), Per Erik Hagen (Travavl.no), Hallvard Krislok (Norsk Hesteeierforening) og Marius Lundstein (administrasjonen i DNT).

Det vil sendes invitasjoner til samtlige travforbund, driftsselskaper og samarbeidende organisasjoner i løpet av sommeren.
- Vi oppfordrer organisasjonene til å sende representer, sammen med ressurspersoner som er aktive og skaper positive endringer i travsporten. Sammen kan vi legge grunnlaget for vekst og suksess i fremtiden, forteller Nyeng.  

- Meld deg på konferansen og bli en del av dette viktige fellesskapet som jobber for å ta travsporten til nye høyder. Vi gleder oss til å se deg på utviklingskonferansen og til å dele kunnskap, inspirasjon og lidenskap for utvikling av travsporten, avslutter Nyeng.