Ny daglig leder på Bergen Travpark

Skrevet av Bergens Traverbane AS ,  06.01.2023
Artikkelbilde
Hesteguiden.com

Etter en lang og grundig prosess over tre måneder, har styret ved Bergens Traverbane AS gleden av å presentere Torstein Drivenes som ny daglig leder. 

Torstein har en solid kompetanse med erfaring og utdanning innen helse, utdanning og toppidrett. De som er kjent med langrennssporten vil dra kjensel på Torstein som tidligere landslagstrener for Norges Skiforbund sitt Equinor rekruttlandslag og som tidligere hovedtrener for hhv det tyske kvinnelandslaget og det sveitsiske landslaget i langrenn. Han har foruten erfaring som daglig leder i Sats Lillehammer med mere. 

Styret vil påpeke at vi har hatt oppsiktsvekkende gode søkere til stillingen som daglig leder for travsporten i Bergen, og at Torstein ble den som til syvende og sist gikk igjennom nåløyet, var resultatet av meget grundige samataler hvor kandidaten ble drillet i travsportens fortid, nåtid og potensielle fremtid. Vi hviler trygt på det valget vi har gjort og føler oss sikre på at Torstein representerer den nye generasjonen i travet på en god måte. 

Torstein tiltrer kontoret fysisk den 15. januar og naturlig nok bruke den første tiden til å befeste sin stilling og sitt kollegium. Styret vil invitere til et mindre event på banen for presse og aktive slik at de kan få hilse på den nye ledelsen ved banen. 

For styret i Bergens Traverbane AS
Atle Opstvedt 
Styreleder