Østfold Travforbund inviterer!

Skrevet av Det Norske Travselskap,  21.08.2023
Artikkelbilde
Det å eie hest sammen med andre er både sosialt og givende. Opplev gleden sammen med andre og start andelslag! Foto: Hesteguiden.com

Andelslag er en glimrende måte å eie hest på og i denne forbindelse inviterer Østfold Travforbund til informasjonsmøte 28. august.

Østfold Travforbund inviterer til informasjonsmøte om andelslag 28. august kl. 17.00 i restauranten på Momarken Travbane. Andelslag er en utmerket måte å eie hest på – der man sammen med eksempelvis venner, bekjente eller kollegaer kan lage et fellesskap omkring hesten og travsporten.

Foredragsholdere er andelslagsbestyrer Trond Martinsen og Momarken-trener Jens Kristian Brenne. Kunne du tenke deg å delta? Les mer og meld deg på via Østfold Travforbund sin nye nettside her: https://beta.travsport.no/travforbund-travlag/ostfold-travforbund/

Påmeldingsfrist er tirsdag 22. august.

Klasseløpsauksjonen 2023
Klasseløpsauksjonen arrangeres som en hybridauksjon 9. september. Nærmere 100 åringer av meget bra kvalitet bys frem for salg. Nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver! Hvis du kunne tenke deg å ha med flere på laget og starte et andelslag, så er seminaret ovenfor en glimrende mulighet til å få mer informasjon om det.

Alt om auksjonen får du på www.klasseløpsauksjonen.no