Husk innmelding til klasseløpene

Skrevet av Norsk Trav,  10.08.2023
Artikkelbilde
Brenne Borken vant Kriteriet i fjor. Foto: hesteguiden.com

Innmeldingsfristen til kvalifiseringsløpene er kommende mandag 14.august innen kl. 08.30 – fredag 11.august innen kl.09.00 for utenlandskregistrerte og utenlandsktrente hester.

Kvalifiseringene til årets klasseløp kjøres på Bjerke i perioden 23.-25. august.

Etter innmeldingsfristens utløp vil vi sjekke innmeldingsberettelsen for alle de innmeldte hestene. Deretter starter jobben med å dele hestene inn i kvalifiseringsheat. Senest onsdag 16.august kl.12:00 vil kvalifiseringsheatene ligge ute på travsport.no.

I forbindelse med starterklæringen som finner sted torsdag 17.august mellom kl 10 og 11 er det kun mulig å gjøre kuskeendringer. Til klasseløpskvalifiseringene benyttes «meldt er meldt»-prinsippet, og det er heller ikke anledning å etteranmelde til løpene.

Starterklæringsgebyret for deltakelse i kvalifisering til Klasseløpene forfaller derfor ved innmeldingsfristens utløp.

Hestene blir fordelt i kvalifiseringsløpene etter følgende prinsipp;

Hestene blir seedet etter en egen ranking basert på både hestens grunnlag og startpoeng ved innmeldingsfristens utløp. Hest som rangeres som nr 1 går til avd 1, hest som rangeres som nr 2 går til avd 2 osv, deretter omvendt ordning. Dersom hester oppnår samme ranking basert på grunnlag og startpoeng, blir beste plassering i siste start, deretter nest siste start osv avgjørende for den innbyrdes rangeringen hestene imellom. Dersom dette også er likt, foretas loddtrekning.

Innmelding/starterklæring gjøres på tlf 22 95 61 25