EM for hopper 2023

Skrevet av Norsk Trav,  11.07.2023
Artikkelbilde
Solvalla er nok en gang arrangørbane når EM for hopper kjøres. Foto: hesteguiden.com

Europamesterskapet for varmblodshopper arrangeres på Solvalla i Stockholm onsdag 16. august. Innmeldingsfristen for norske hester er satt til mandag 7. august kl.12.00.

Løpet er åpent for hopper mellom 3 og 10 år med rekord 1.13.9 eller bedre. Hvert medlemsland i UET kan melde inntil tre hester. Disse meldes i rangert rekkefølge. Totalt 12 hester kan starte i løpet. De enkelte nasjoners førsterangerte er sikret spor i første rekke. Om mer enn åtte land er representert tildeles spor i første rekke til de åtte førsterangerte med best rekord over mellomdistanse.

Ved eventuelt ledige plasser kan arrangørlandet fylle opp med egne hester.

Ønsker du å melde din hoppe til mesterskapet, må du gi beskjed til Norsk Trav på telefon 22 95 61 25 eller e-post: innmelding@travsport.no innen mandag 7. august kl.12.00.

Innmelding til dette mesterskapet er avgiftsfritt. Hester som starterklæres til løpet kan ikke starte i andre løp i perioden torsdag 10. august - tirsdag 15.august 2023.

Norsk Trav gjør en innbyrdes rangering av hestene som er meldt i rett tid, og melder deretter de norske representantene videre til ST i Stockholm innen innmedingsfristen tirsdag 8.august kl.12.00.

Regler for uttak samt transporttilskudd til internasjonale løp finnes her.

Her finner du UETs offisielle invitasjon til mesterskapet på engelsk.