Bestill plass til Klasseløpsauksjonen

Skrevet av Det Norske Travselskap,  10.08.2023
Artikkelbilde

Klasseløpsauksjonen vil i tillegg til den digitale budgivningen avholdes i restauranten på Bjerke Travbane lørdag 9. september. Hvis du ønsker å by fysisk under auksjonen må du ha bestilt plass på VIP-avdelingen.

Klasseløpsauksjonen arrangeres som en hybridauksjon lørdag 9. september kl. 18.30. Med hybridauksjon menes at man kan gi bud både via fysisk deltakelse på Bjerke eller digitalt hjemmefra. Du finner auksjonen på www.klasseløpsauksjonen.no, og fra midten av august vil det forløpende komme bilder, videoer og informasjon fortløpende frem til auksjonen starter.

Skal du by fysisk? Da må du bestille plass
DNT inviterer til auksjonens VIP-avdeling med servering. VIP-avdelingen vil være i et avgrenset område av restauranten på Bjerke Travbane. Det er i denne avdelingen det vil være mulig å by fysisk på hestene. Her ledes auksjonen av auksjonarius i samarbeid med ClipMyHorse, som er leverandør av auksjonssystemet.

Det gjøres oppmerksom på at det kun er mulig å by fysisk via auksjonens VIP-avdeling. I resterende del av restauranten vil det kun være mulig med digital budgivning.

Det vil serveres følgende for gjester som har booket plass på VIP:

Tapastallerken bestående av spicy kjøttboller med grillet paprika, potet tortilla med mozzarella, tomatsalat med syltet rødløk og parmesan, grønn salat med syltet rødløk og chevrekrem, rosmarinstekte råpoteter, manchego, serranoskinke, focaccia og aioli.

Til dessert servers sjokolademousse med kaffe.

Pris per person er 430 kroner.

UTVIDET PÅMELDINGSFRIST: Påmelding gjøres til Anette Leiren på e-post anette.leiren@travsport.no innen 30. august. Påmelding er bindende og bestilte plasser vil faktureres på forhånd.