Klasseløpsauksjon 2023

Skrevet av Det Norske Travselskap,  03.04.2023
Artikkelbilde

Klasseløpsauksjon 2023 avholdes på Bjerke travbane lørdag 9.september, og blir en hybridauksjon.

Årets auksjon vil være en hybridauksjon der budgivning foregår over nett samtidig som det vil være mulig å by på hestene fysisk fra restauranten på Bjerke. DNT vil samarbeide med Hestesportsmedier AS/Clip My Horse. Budgivningen over nett åpner tirsdag 5. september og vil være åpen til selve auksjonsdagen (auksjonsfinalen) lørdag 9. september. 

DNT vil tilrettelegge for en fysisk møteplass mellom selger og kjøper på Bjerke Travbane, lørdag 9. september på formiddagen. Dette betyr at de selgerne som ønsker å vise sin hest frem på Bjerke under auksjonsdagen vil kunne gjøre dette. DNT håper flest mulig vil vise hesten sin på Bjerke auksjonsdagen, det vil bli organisert med stallplass og visningspaddock. Det vil bli filmet under felles visning av hestene og visningen strømmes direkte. Hestene skal imidlertid ikke vises fysisk under selve auksjonen på kvelden. En direktesending vil følge auksjonen fra kl. 18.30 auksjonsdagen og auksjonarius vil presentere hestene. Under auksjonsfinalen vil bilder og video innsendt fra selger bli vist på skjermen.

TV-sending med fagpanel
Også i år vil auksjonen sendes direkte over DNT-TV, YouTube og Facebook med studio og fagpanel som presenterer hver enkelt hest. Tidligere år har denne sendingen blitt vist under auksjonsfinalen, men i år vil den bli mulig å følge noen dager i forkant av auksjonen.

Det vil i år bli produsert en trykt katalog i tillegg til den digitale katalogen, den trykte versjonen håper vi er klar første uke i august.

Samme dag som auksjonen avholdes, arrangeres også Klasseløpene på Bjerke. Etter løpene vil auksjonssendingen starte opp i restauranten på Bjerke, der det vil bli et eget VIP- område i restauranten. DNT vil promotere dette arrangementet og håper mange vil følge auksjonsfinalen fra restauranten på Bjerke, med mål om å skape god auksjonsstemning!

Skulle man imidlertid ikke ha anledning til å komme til Bjerke denne festdagen, så har man alle muligheter til å delta i budgivningen hjemmefra! 

Vi gleder oss til å presentere årets Klasseløpsauksjon!

Har du spørsmål?
Kontakt Laila Stolpnes på e-post laila.stolpnes@travsport.no eller telefon 950 77 061.