Årets ildsjel 2022

Skrevet av Det Norske Travselskap,  29.04.2023
Artikkelbilde

Prisen «Årets ildsjel» for 2022 tildeles en person som har kommet som et friskt pust inn i travsporten.

Hvert år gjør styret i DNT en vurdering av hvilken person som fortjener en ekstra hyllest for sin innsats lokalt for sitt travlag. I regelverket for tildeling står det at utmerkelsen årets ildsjel tildeles en person som gjennom flere år, og som stadig gjør en solid og positiv innsats for travlaget og travsporten i sitt lokalmiljø. Arbeidet skal ha vært preget av frivillighet, og være tuftet på travsportens grunnverdier; åpenhet, tillit, fair play og respekt. Personer som blir tildelt en slik utmerkelse er altså lokale hverdagshelter.

Årets ildsjel 2022 tildeles en person som har kommet som et friskt pust inn i travsporten. Vedkommende er en pådriver for stadig mer aktivitet i sitt travlag, og på lagets flotte anlegg. Ved årets generalforsamling i travlaget ble vedkommende valgt til leder.

Vedkommende legger masse energi og arbeidstimer ned i travlagets årlige totalisatorkjøring. Hun er dessuten lederen for, og den store drivkraften bak, den nyetablerte aktivitetsstallen på Haugaland Travpark.

Prisen Årets Ildsjel 2022 tildeles Mary-Ann Neverdal, medlem av Haugaland Tråvlag i Rogaland Travforbund.

Det Norske Travselskap gratulerer!