Møt DNT Klasseløpshelgen

Skrevet av Marius Lundstein,  02.09.2022
Artikkelbilde
Foto: Hesteguiden.com

Om en uke starter årets store travhelg i Norge – Klasseløpshelgen! DNT vil ha stand på Bjerkebanen hele helgen, og vi håper du kommer innom oss for en hyggelig prat.

Det nærmer seg årets store begivenhet i norsk travsport – Klasseløpshelgen! Gjennom tre dager til ende byr Bjerkebanen på store opplevelser med sport og spenning i fokus. Vårt aller beste oppdrett skal kjempe om heder og ære i Norsk Travkriterium og Norsk Travderby. I tillegg er det Klasseløpsauksjonen. Også i år bugner det av spennende åringer på auksjonen og nå har du muligheten til å kjøpe deg en topptraver! Program for Klasseløpshelgen og tilbud til publikum får du hos www.bjerke.no. Alt om Klasseløpsauksjonen får du på www.asvt.se.

Det Norske Travselskap (DNT) vil ha stand på publikumsplass på Bjerkebanen hele Klasseløpshelgen. Her vil du få informasjon om DNT, auksjonen og andelslag, ponnitrav med mer. I tillegg blir det aktiviteter for barna. Vi kommer blant annet til å rigge for gøyale kjepphestkonkurranser! Vi håper både medlemmer og andre kommer innom oss for en hyggelig prat.

Gratis inngang til publikumsplass for medlemmer i travlag
Medlemmer i travlag får gratis inngang til publikumsplass på Bjerkebanen hele Klasseløpshelgen ved å vise sitt gyldige medlemsbevis i inngangen! Medlemsbeviset finner du i Min Side, under «Mitt medlemskap».