Følg auksjonsfinalen på Bjerke

Skrevet av Marius Lundstein,  02.09.2022
Artikkelbilde
Du kan følge auksjonsfinalen lørdag 10. september i restauranten på Bjerke Travbane. Foto: Hesteguiden.com

Klasseløpsauksjonen starter tirsdag, og finalen avholdes lørdag 10. september fra kl. 18.00. Restauranten på Bjerke Travbane inviterer til auksjonsfest!

Klasseløpsauksjonen avholdes fra tirsdag 6. september til lørdag 10. september som en digital nettauksjon hos ASVT Trottex AB. Det bugner av spennende hester på auksjonen og nå har du muligheten til å sikre deg en topptraver!

Over 90 av de påmeldte hestene vil det være mulig å besiktige på Bjerke Travbane 10. september. Som tidligere år har auksjonsområdet tilholdssted på parkering syd, og visningsområdet vil være åpent fra kl. 10.00 lørdag formiddag. Kl. 12.00 er det felles visning i katalogrekkefølge av alle hestene som er påmeldt på visningen. Hvilke hester som deltar på visning står anmerket i katalogen. I tillegg finnes en egen oversikt på www.asvt.se.

Kl. 18.00 lørdag starter auksjonsfinalen, og fra studio på Økern vil programlederne Kurt Hella og Hans Kristian Skubberud følge hele auksjonen i en direktesending. Bjerke Travbane inviterer til auksjonsfest i restauranten og holder åpent hele kvelden. Her vil man kunne følge direktesendingen, og det er det er salg av mat og drikke. Arrangementet er åpent for alle og DNT vil være til stede for eventuelle spørsmål knyttet til auksjonen.

Registrer deg til nettauksjonen
Hvis du planlegger eller vurderer å by under auksjonen er det viktig at du registrerer deg så snart som mulig. Norske (utenlandske) statsborgere må ved registrering levere kopi av pass eller førerkort for å bekrefte sin identitet, dette må behandles hos ASVTs Trottex AB før endelig registrering er fullført. Noe behandlingstid må påberegnes, og du må derfor sørge for å være ute i god tid! Registrer deg her.

Alt om auksjonen får du på www.asvt.se

Program for Klasseløpshelgen får du hos www.bjerke.no