Meeting 2: Fem kval på Varig Orkla Arena

Skrevet av Norsk Trav,  03.11.2022
Artikkelbilde
Ness Tjo Fryd har startet i fire kval i Hoppecupen. Foto: hesteguiden.com

Årets siste V75-meeting er godt og vel halvkjørt. Lørdag 12. november kjøres kvalifiseringer i fem av de sju divisjonene. Innmeldingsfristen er mandag 7. november kl. 08.30. 

Med 30 poeng for seier skal det mye til om ikke samtlige kvalvinnere vil få en plass i finalene på Bjerke, men i og med at det kjøres hele 10 kval i fem av divisjonene vil kampen om de resterende plassene bli hard. 

I Grunndivisjonen er Olympic Winner i tet på poengskalaen etter en seier og en fjerdeplass tidlig i meetinget. seks av de tolv fremste på listen har vokst ut av klassen, så her ligger det an til endringer i de fem siste kvalifiseringene. 

I Bronsedivisjonen har Sassy May og Dreamliner 36 poeng. I alt 14 hester har 12 poeng eller mer med fire kvalifiseringer igjen. 3 av disse 14 kan ikke starte i flere kvalifiseringer. 

I Sølvdivisjonen kjøres kval nummer 6 av 8 på Bjerke tirsdag. Miss Pepper er den suverene poengsankeren også i dette meetinget. 

I Hoppedivisjonen gjenstår fire av ti kval. Også her står 14 hester med 12 poeng eller mer. Kandice B.R. har en første- og en annenplass og topper poenglista. 

I Grunncupen har sju kvalifiseringer gikk sju forskjellige vinnere. 3 av de 12 øverste har passert 400 000 i grunnlag, og dermed kan de ikke sanke flere poeng før finalen. Jelina topper listen foreløpig. 

Neste kval i Kaldblodscupen kjøres på Bjerke 16. november. Balder Odin vant de to første kvalifiseringene i meetinget. Tre kvalifiseringer gjenstår. 

54 hester har deltatt i Hoppecupen sålangt. Ness Tjo Fryd - som har startet i fire av seks kval - topper poenglisten med 46 poeng. 

Fullstendig poengoversikt over alle divisjoner finner du på samlesiden for Divisjonssystemet.