Avlsstall - En ny nisje

Skrevet av Even Elvenes ,  28.03.2022
Artikkelbilde
Foto: Eirik Stenhaug

Har du ei hoppe og ønsker føll, men mangler stallplass og gård? En ny nisje har dukket opp, les mer om tilbudet på Avlsstall.no.

Ting forenkles over tid. Tidligere drev man avl av hester på gårder rundt forbi, i dag handler det om profesjonalitet i en lang større skala. Hoppa skal ha alle forutsetninger for å trives, de skal ivaretas på beste sett, og nyte store grønne havnehager når sommeren tar til.

Tilbyderne bak konseptet Avlsstall tilhører landets dyktigste oppdrettere. Samtlige kan faget til fingerspissene. De ønsker deg velkommen om du vil oppleve den store gleden i å bli oppdretter til føllet hjertebarnet ditt - hoppa, produserer.

Avlsstall er bygd på et fortrolig forhold mellom eier av hoppe/unghest, og de som tilbyr stallplass og fullt stell.  

La det også stå klart fram, Avlsstall er myntet på alle hesteraser i Norge. Det være seg Nordlandshest, Dølehest, ride og spranghest, konkurransehest i form av trav, galopp, eller Fjording.

Om hestehold er å merke seg at stadig flere har fått gleden av å eie en del, en part. Innen grenen trav og galopp-sport er slikt populært. Man går sammen om en unghest og følger den fram til karrieren i banen er over. For de som deleier ei hoppe har det vært vrient å fortsette videre, og fram til avlsboksen. Med det nyopprettede tilbudet Avlsstall har det blitt langt enklere.

Avlsstall - sammen om morgendagens hester!

Les mer på: www.avlsstall.no